Financiële planning

De ontwikkeling van uw vermogenspositie

Met een 'persoonlijk financieel plan' brengen we uw vermogenspositie in kaart. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw huidige en toekomstige vermogenspositie. Het realiseren van doelstellingen op zowel de korte als lange termijn kan hierdoor worden verbeterd. Wij adviseren u over het optimaal benutten van de mogelijkheden die de huidige wetgeving u biedt, zodat uw vermogenspositie kan worden geoptimaliseerd.

Onze adviseurs kunnen u begeleiden bij onder andere de volgende vraagstukken:

- Eigen huis en uw vermogen; Welke hypotheekvorm is het meest geschikt, is het verstandig om een eigen huis te kopen? Is dit het juiste moment om te verhuizen en hoe rendeert uw huidige vermogen?

- Beleggen; Is het verstandig uw vermogen onder te brengen in een lijfrente en wat is het rendement van uw belegging(en)?

- Estateplanning; U wilt graag een schenking doen, maar waar moet u op letten en wat zijn de gevolgen?  Hoe kunt u opgebouwd vermogen zo voordelig mogelijk fiscaal overdragen aan uw erfgenamen?

- Fusie en overname; Wat is de meest gunstige bedrijfsstructuur en zijn hiervoor wijzigingen benodigd? Zijn uw beleggingen en pensioenen buiten de zaak gebracht? Wat zijn de fiscale gevolgen bij een overname?

Onze adviseurs zijn op de hoogte van de huidige ontwikkelingen op het gebied van vermogensplanning en de risico's van de verschillende mogelijkheden. Het gaat immers om een zekere toekomst!

202