Fiscale dienstverlening

Complexe wet- en regelgeving

Ervaart u de fiscale wet- en regelgeving ook als een oerwoud van regels? Bij Van Deutekom zijn we bekend met al deze belastingwetten en -regels, zodat we niet alleen de bedreigingen zien maar ook uw kansen herkennen! Wij denken mee in het succes van uw bedrijf. U kunt hierbij onder andere denken aan:

- Inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting;
- Loonbelasting;
- Successie- en schenkingsrecht;
- Fiscaal juridische vraagstukken;
- (Her)structurering van ondernemingen;

Fiscale investeringsregelingen

Als u investeert in bedrijfsmiddelen voor uw onderneming dan komt u vaak in aanmerking voor de kleinschaligheid investeringsaftrek (KIA). Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere investeringsaftrekken mogelijk.

Betreft het een investering in milieuvriendelijke, diervriendelijke of energiebesparende maatregelen? Dan kunt u wellicht in aanmerking komen voor extra investeringsaftrekken zoals de Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de Energie Investeringsaftrek (EIA). Deze investeringsaftrekken verminderen uw fiscale winst. De adviseurs bij Van Deutekom kijken graag met u naar de mogelijkheden en verzorgen indien nodig de benodigde aanvragen.

De particulier en Van Deutekom

U bent particulier en wilt graag dat uw financiën zorgvuldig beheerd worden. Wat kunt u wel en wat niet? Wat zijn regelingen waar u uw voordeel mee kunt doen en hoe gaat dat in zijn werk? Allemaal vragen die voor u een belangrijke rol spelen en waar wij u graag mee helpen. Naast het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting, kunnen wij u ook adviseren in uw vermogensbeheer.

Lees hier meer over financiële planning
 

198