Receptie Van Deutekom - Femmy Fotografie -79

Van Deutekom B.V. is een administratie- en advieskantoor in Elburg. Momenteel werken er binnen onze organisatie ruim 20 medewerkers. Sinds onze start in 1968 zijn wij actief als onafhankelijke adviseurs in diverse sectoren en branches binnen het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Daarnaast verzorgen wij voor particulieren belastingaangiftes en geven maatwerkadviezen toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Voor MKB, agrariër en particulier

Doordat we al meer dan 50 jaar zijn gevestigd in Elburg, kennen we de regio als geen ander. We beschikken over de juiste contacten en zijn op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de omgeving, wat goed van pas komt in onze advieswerkzaamheden. Uiteraard strekt onze dienstverlening verder dan de omgeving Elburg. Voor elke MKB-ondernemer, agrariër of particulier staan de deuren van ons kantoor open.
 

Ons dienstenpakket

Bij ons kunt u terecht voor administratieve dienstverlening, fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Voor een succesvolle bedrijfsvoering is meer nodig dan alleen het bijhouden van uw administratie. Daarom kijken wij met een strategisch oog naar uw bedrijf en de markt, en zetten ons advies (indien gewenst) kracht bij met de benodigde documenten. Het belangrijkste vinden wij dat we uw bedrijf écht kennen, zodat wij u optimaal kunnen ondersteunen met ons dienstenpakket. Voor zeer specifieke kwesties maken we gebruik van ons netwerk van specialisten.

x
Wilt u onze checklist voor het aanleveren van uw gegevens downloaden? Ga naar "Mijn VD" --> VD Kennis.
190